torsdag, juli 13, 2006E det muligt??

Det ser f... meg ut som om det e haust heime. På parfymeriet, der eg har jobba i dag hadde eg eit fæla strev me å late att døra som bles opp. Solbrille og kartonga flaug veggeimellom!

Ja, eg hadde bytta layout. Berre sånn at dokke ikkje trur at det har klikka for dokke. Men følte ikkje heilt den va meg. Gjorde det i eit forsøk på å rydde opp på bloggen min.... synst den ser svært så rotete ut! dessuten e ikkje det so fint å ha ei svarte triste side no når det e "sommar".....

Føle eg ikkje har so mykje energi te å skrive inn på bloggen. Kreaviteten spira ikkje akkurat når ein e i jobbemodus og veiret e heilt ræva! Har svært so lyst på ferie!! Men ska bli kjekt å jobbe på parfymeriet. Artig å prøve ut alt som e der. Kjeme til å sjå ut som ei oversminka hore i tre veke no... hahahahahah!! Dessuten e det VELDIG kjekt å få rabatta:) Hotellet bye bye, parfymeriet hallo hallo!!

Ps. Trine, huska du dei fantastiske bildene av deg og Cecilie i syden? På tide å legge dei ut no??...Kotti Potti, e leiligheta blitt fin?... Sambuaren! ka du gjer på?..... hm..... For gale når den einaste kommunikasjonen e gjennom ineternett!.. Vel, vi får ta det att med ein heidundrandes fest på Malakoff rockfestival!!!!!.. det ska bli soo kjekt!!!

Allje andre ha ein forsatt fortreffelig sommar!

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Halohalo! I dag har eg gått i hi,me de dritveire so flagra rundt nôva. E dårlige greier me dinne kommunikasjonen for tida..ai nååo. Eg jobba berre, og bruke penge..Og e husmor når mamma e leide.
De spøkefaktisk for den heidundrandes festen på malakoff for min del,eg har ei tidlivakt søndagen som eg ikkje blir kvitt...:(

Trine sa...

Kanskje eg skal prøve å presse bilder ut av sydentøsene i helga. for eg har jo ikkje fått dei enda.. grrr.

Trine sa...

Du veit jo forresten ka eg drive med.. kjøpe prikketing.