fredag, april 24, 2009

Shopping og champagne!

Har fått besøk av Jannike. Det va vel ca. 6-7 år sidan ho var skikkelig på besøk med meg sist, so det va jammen på tide at ho endeleg tok turen igjen! Har berre nytt livet og kosa oss MASSE. Og LITT alkohol har vel vore inn i biletet og, så kjenne meg ein smule sleta no.

Onsdag vandra vi rundt i byen, satte oss på Opera i sola og der vart vi sittande utover kvelden. Deilig å berre nyte maten, sola, øl og irish coffe:)....Mange kjendtfolk kom slentrande forbi, og vi va vel kanskje vel rusa på livet og litt for fnisete til å ha ein skikkeleg samtale med. Hehe....Deretter tok vi turen på Onkel Lauriz. Spelte spel og var til god underhaldning til dei litt eldre damene som satt ved sidan av oss. Ikkje mindre enn tre gongar måtte dei gje terningen og kakene (TP) tilbake til oss etter å ha blitt LITT for overivrige i spelet. Også her tok kjendtfolk turen innom for å helse på oss. KJEMPE kjekt!:)

I går var vi i Åsane neste heile dagen. Det e nesten obligatorisk for dei som ikkje bur i ein by til dagleg......Vi vart rett og slett totalt utsletne av å handle, og holdt nesten på å sovne på vegen heimatt til byn:) Deretter bar det på byen igjen med jentene, åt mat, drakk og litt til drikke.... og kanskje litt til..........SLETEN i dag!

På tide å komme seg ut av morgenkåpa og hlese på bye igjen......venta enda ein kveld i dag. Surferosa skal vere på Garage, so kanskje vi tek turen dit:)

1 kommentar:

Mari sa...

Så koselig med besøk då:) Kan skjønne at du blir sleta etter sonnt program:)