fredag, september 11, 2009

Drøymehuset.

Har mange gonga tenkt eg skulle legge ut desse bildene av det fantastiske huset til oppstartarane av det norske designmerket 'Blafre Design', som lagar alt ifrå fine kort, matboksar, innpakkingspapir, flasker, kalender m.m. Hærlig dill og dall, med naivistiske trykk i leikne fargar!

Interiøret i huset har eit perfekt blanding av minimalistisk kvitmalte veggar, til maksimalistisk bugning av krimskrams i skuffe og skåp, gammalt og nytt, barnslig og voksent. Det viktigaste er at det gjenspeglar personane som bur i dette huset. Spennande, delikat og noko for seg sjølv- ingen mainstream her i gården!


http://www.blafre.blogspot.com/

Kjenne meg litt igjen her altså, her er nokon som virkelig har gått beskjærk på loppemarked. Eller evt. gamle arvestykker. Den fine azurblå 'Mariskåla' frå Marimekko, gamle og nye kokebøker, enkle raudvinsglas, gamle muggar.....Drops for auget! God gammaldags bonderomantikk og ny trendy og kul lampe. Gammalt helsar på nytt. I like! Som tatt utifrå bestefar og bestemor sitt gamle kjøken! Moderne lampe i gammal forkledning. Minimalistiske reine flater, blanda med innslag av fargeklattar. Blanding av norsk bonderomantikk og kjøkeninnredning inspirert ifrå Austen. Sarte og organiske tapetar, med eit lite og humoristisk innslag av eit gammalt baderomskilt. Den gamle stolen til bestemor blir supertrendy med fargerik pute ifrå housedoctor (Dansk merke) Nostalgiske detaljar frå barndommen og sjølvsagt eigen design! Ser godt kor dei hentar inspirasjonen ifrå. Fint å kunne variere dei kvite veggane og golva med ein dus og delikat gråfarge i trappa. Fin kontrast til den elegante tapeten.

Akk. Det vakre spisebordet med rokokko-inspirert bein, blanding av bestemors gamle stolar og krakk i hardt og maskulint metall. Mjuke og feminine linjer i fin leik med røffe og harde detaljar.

1 kommentar:

Mari sa...

Ja, god helg! Du får ta deg ein tur innom polet du òg!
Og eg må hugse å kjøpe meg meg sjokolade og smågodt! Gler meg:)