laurdag, desember 12, 2009

Heim.

Reise heim for å feire jul berre om nokre dagar. Og eg gledar meg! Har ikkje vore heime sidan i sommar! Har brukt dei siste dagane på å kose meg, handle julegåver og treffe folk. Og for fyrste gong på fleire år har eg ein anelse julestemning i kroppen. Og det kjennast godt. Før har det alltid berre vore stress, og eg har ikkje fått reise heim før tett opp under jula. I år blir heile familien samla. Til og med dei gifte turtelduene. So det blir kjekt!

No står det berre julekonsert og julebord for dør, så flyg eg avgarde til fjordar, fjell og forhåpeltlegvis snøv! Håpa inderleg eg får stått litt på ski i jula:)

I mellomtida lada eg opp med "All i want for christmas for YOU!"

3 kommentarer:

Mari sa...

Eg kan kje vente til eg skal heim! Berre 4 1/2 arbeidsdager igjen no, så skal eg heim og bli varta opp med god mat, sove lenge, gå turar med den søtaset labradoren og ete masse snop og julekaker! Elska jul!!

jeanette_s sa...

Eg og gleda meg masse!
Ska bli deilig å berre ete masse god mat, slappe av og forhåpentelgvis få leike litt i snøv:) Skal du ta med deg Leo heim?
Kor gammal e mora og faren din sin labrador no? Har sett bilde av den, den e kjempe fin! Men eg e kanskje litt innhabil, sia vi nesten har samme rase sjølv:)

Mari sa...

Leo kjem oppover 29. desember, så eg må feire fyrste del av jula uten han. Men eg har jo Ringo (labradoren) og han er 1 år og 4 mnd. Han e STOR og ganske galen, men som eg seie te mamma, så må man gje dei eit par år før dei roa seg... Fine honda e det vartfall!