søndag, mai 23, 2010

Eg ler.

Eg ler av all reklameposten eg til tider får på mail. "Bekjemp dårlige gasser, Jeanette" "Hvor langt kan du gå på fylla, Jeanette?" "vinn en reise til Andalusia, Jeanette" "Bli kvitt handtakene over linningen, Jeanette" Alle mailane får ein personeleg touch ved å bruke namnet mitt på slutten.

Eg starta å tenke 'HÆ? Har eg dårlege gassar?' Ser på magen min om eg EIGENTLIG har handtak ovanfor linninga, og blir super happy over at eg kan vinne meg ein tur til Andalusia! Men det er sjølvsagt for godt til å vere sant. Normale oppgåande mennesker skjønnar sjølvsagt det. Og eg ser på meg sjølv som eit noko lunde normalt og oppegåande menneske. Men kva med alle dei som går rett på. For eg reiknar med det ikkje er gratis å bli kvitt både gassane og dei overføldige kiloa. For å ikkje snakke om turen til Andalusia.

I tillegg blir eg litt forbanna. Forbanna over at all reklama tek plassen i innboksen MIN. Og at eg må bruke tid på å sjekke kva maila eg har fått, for å ikkje slette noko viktig. Og at eg faktisk må gå igjennom alle dei 140 mailane for å slette dei ein etter ein. Og til meir eg skriv om det, dess meir forbanna blir eg.

Kanskje på tide å slutte no.

Ingen kommentarer: