måndag, juni 07, 2010

Diggelo diggelei.


Svensken hadde målt neglene i dei svenske fargane for anledninga. Deilig dag å nyte kaffi og kake på terassa. Marengskake med krem og jordbær!- Og sjølvsagt heimemekka svensk flagg!

No prøva eg igjen. Berre for å komme med nokon få ord, vertfall. Deilig helg med mykje fint veir! Og fint veir lika vi. Som seg hør og bør med svenske i vennegjengen, så måtte vi feire "Svenska flaggans dag" med marengskake med store deilige jordbær som eg hadde laga- og med kaffi attåt. Markerte den lisje fine og høgtidelege feiringa på altanen min med allsong av Sverige sin nasjonalsong "Du gamla du fria". Og alle song med den vakre stemma dei hadde!

Maria som var på besøk for anledninga hadde med seg nydelige Augusta. Ein sjarmklomp utan like som smila nesten konstant. Ikkje rart dersom hon kanskje tek skade av musikkutvalet med flotte perler som "Diggelo-Diggelei" og forøvrig anna snask av Vikingarna- med tilhøyrande dansemoves. Flott det!

3 kommentarer:

Mari sa...

lenge leve sverige:) Arti at dåkke feira dagen! Min kjære Leo er jo derifrå!

johanna sa...

Hurra for sverige! haha, dere er søte. med svenske negler og alt! nydelige bilder, jeanetten. spesielt det nederste, det likte jeg ekstra godt. :)

jeanette_s sa...

Eg synst vi kan feire alle dagar som kan feirast!:)
Tusen takk for skryt:)