torsdag, juni 24, 2010

OK.Sommaren skal visst nok- etter kalendaren vere her. Eg ser den ikkje nokon plass, og vertfall ikkje i dag då regnet plaska ned i Bergen.
Her ein dag satt vi på terassa til Yngve. Han som bur rett ved sjønen på Hjellestad. "Hærreguud! D ser alltid ut såm en førbanna coca-cola reklame når dokka e her!" Og jo, det er visst rettleg so sant. Med tre kvinnemennesker, ein bulldog og to dyner samla opp i ein 'Fatboy'. Ein kjekk mann som spelte deilige låtar på gitar og song av si vakraste røyst. Og to andre fine menn som gjorde i stand nydelige grillspyd. Kunne eigentlig ikkje bli beire, og spesiellt ikkje etter å ha fått ein 'mango-daquiri' i handa. Ok, det KUNNE kanskje vore litt varmare i lufta. Men ein kan leve godt i kulden med varm og god kjærleik ;)
Ellers er Bergen blitt lykkelig eigar av ein splitter ny 'bybane'. Flott og fint er det. Og kjekt for dei som fekk vere med på å feire opninga i Grieghallen seinare på kvelden. Kanskje ikkje so kjekt for alle skattebetalarane som ikkje fekk vere med på den storslåtte feiringa. Men men.
No, når kalendaren viser 24. juni. Og butikken eg jobbar i snart leggast ned, so reise eg om ikkje so lenge heim til Kjølsdalen for ei stund. Kjenner det skal bli godt å komme heim ein tur. Har ikkje vore der sidan påske. Og då er det jammen på tide. Ingenting er som ein god gammaldags sommar heime.
Vel, det vart plutselig litt blogging det. På tide å komme tilbake i god gammal blogge-ånd.

Ingen kommentarer: