tysdag, mai 16, 2006

Ballejazzzzz.........

På ein måte gått litt lei av å skrive på bloggen min. Men ska atter ein gong ta meg i nakken!

Vi va på jentetur til balestrand i helga! Å du å du so vi koste oss.
Meg, Kotsasi og Trine var skjønnt einige i at det var slik ei ekte draumehelg skulle vere:)


Synd at det gjekk so fort!Fredag ettermiddag forlot eg og Kotti Bergen bystasjon med buss til Vadheim. Atter ein gong plukka Trine oss opp i verdas styggast vegkryss... med fare for å få folk frå Vadheim på nakken...


Kotsasi og Fam. har eit ekte kunstnarhus. Eg har allereide vore der før, men vart like overraska dinna her gongen óg kor fint der e!!

Ikkje minst var eg godt nøgd me "hagevandringa" vi hadde:)!! Utstyr deg med raud boblejakke, fine brune strømper, hotpants og termodress so har du oppskrifta på eit perfekt "hagevandringantrekk".

Fredagskvelden starta med brask og bram. Vi kasta pizza i ovnen, helde "vatten" i glasa og kakkla til den store gullmedaljen!! For vi skulle rekke bussen til Balestrand city, der Minor Majority venta på oss!

Ette å ha inntatt ein del "brune" på det som var "Balholm bar (?)", krabba rundt på golvet for å finne ringen til Trine og snakka med ein del lokale heltar; tusla vi fint på rekke og rad ned til "natthuset" der bandet skulle spele.

Ein fin fin konsert, med ein vokalist som trilla augene bak i bakhovudet, slik at det såg ut som om han hadde orgasme e.l. kvar gong han nådde "klimakset" i songen!! DET va litt meir enn vi trengde å sjå!:0

Jentene på fyrste rad va dei kjekkaste (og hon som stod litt lenger bak)! Bortsett frå røya med ein stor "ting" i trynet (red. anm. ein fødselsflekk) Trine tok "notatar" av "songane" som vart spelt. Ho fell og ei lita tåre. Bra jobba! Sa ho, og klappa alle bandmedlemmane på ryggen då dei gjekk ned av scena:)

Vokalisten midt i ei orgasme!

nemmen.... hihi

Oi, sjå kven som er her óg!:)

Laurdag var det duka for ein kjekk "svigersmiddag" ! Kvikne hotell hadde fantastisk mat! Synd eg ikkje hadde moglegheitar til å nyte det heeiiiilt, sidan gårsdagen tok på.......

Kotsasi og Martin va i, tru det eller ei, 100 års dag! Og Trine koste seg "heime" i Kvamsøy. Men det tok ikkje lenge før gjengen atter va samla, og klar til nye og spennande eventyr!

Vi koste oss me snop i bøtte og spann!

Leika....i uanstendige antrekk....

Sminka oss...
Leikte teletubbies....
Hadde yoga-kurs...........

Va fine fruer...

Slost....

Og ikkje minst va julius....

Til slutt enda vi opp på konsert med Ravi og DJ Løve! Det tok uten tvil hheiiilt av!!! .....Kvelden var heller ikkje slutt då konserten var det. Vi tok festen "vidare", fekk oss hamburger, mingla oss me kjendisane og vart nesten tvinga med på etterspel med dei....

Men vi ville mykje heller heim å ete cheese doodles....

Tusen takk for ei flott snupper!!!! Det her må vi gjere ofte ofte!!!!!

4 kommentarer:

Trine sa...

Ja, skal vi bare gjøre det i dag, like godt? No? Eg tar på meg termodressen og sette meg på trappa og venta, eg:)

Trine sa...

Eg gjer meg forresten eit par notat i boka om frekk og obsternasig hinting i denne teksten. Eg lar det gå for denne gangen, eg må jo dessuten stå for mine handlingar;)

Sasi sa...

Eg har allerede tatt på meg strømpebuksa o g bobblejakka- heilt klar for bursdagsfeiring. Men kvar er de? :.(

jeanette_s sa...

hihi.... ikkje vondt meint Trinemor:):)