tysdag, mars 31, 2009

Skriking, skråling og gnåling.....

Ka i alle daga e det med mannfolkgjenga, som midt på natta må gå i gjennom gata å synge ein eller anna teit fotballsong? Kan ikkje dei for helvete holde seg inne på fotballpuben, eller kor i faen dei måtte ønske å synge den stygge, teite songen?

Ok, godt dei viser entusiasme over fotballaget sitt. Men kom ikkje her og sei at dame e meir gnålete enn mannfolk, for det stemme ikkje i det her tilfellet i allefall. Og ikkje nuk med det, når det endeleg vart stille, eg la meg på ny godt til rette i senga og.......Då høyre eg..."Ein gong til!!". Joda, visst pokker. Med sine djupaste testosteron røyster tok dei slægeren ein gong til!

Avogtil føle eg meg som DEN gamle dama i velúrmorgenkåpe, tøfle, håret opprulla med sånne permanentrulla og med tørkled rundt hovudet som står å skrike ut glaset "Hold kjeft!". Men ka søren, det må no være lov for ei kvinne, midt i sin beste alder å få skjønnheitssøvnen sin!

Ja, til å få nattesøvnen tilbake!

1 kommentar:

Mari sa...

signerar innlegget ditt! Fulle folk e høglytte uansett, men når dei i tillegg skal synge!!?? Kan kje skjønne vitsen med det... No høyre det med til historia at eg e den verste på fest. For all del, ikkje gje meg ein mikrofon! Eg trenge ikkje d! Men i det minste drikke kje eg midt i veka:)