måndag, november 30, 2009

Sushi, piker, vin og sang!


Nydelig og absolutt kjekk helg! Overnattingsbesøk av venninner er lenge sidan eg har hatt, og det vart ein heilaften som ein kan minnast i lang tid framover. Fekk besøk av fina Mona! Vi har laga sushi til ein heil armé frå bottenen av, drukke god vin, leika oss, rocka med rockering og sjarmert med å gå utkledd som eit juletre på by'n.

For å ikkje gløyme 'Lysfesten' på laurdag formiddag. Kjende tårene i augekroken då vi song 'Deilig er jorden' med alle fakelane og lysa i treda som omsveipa oss i den mørke november kvelden. Fekk óg høyre vakker musikk av Ole Edvard Antonsen. NYDELIG speling! O' deilige helg! No gleda eg meg stort til jul!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg hadde en fantastisk helg fina sjøl! :) Du er så skjønn og herlig og leken og strålende! Sushien ble også meget bra, helt til den ble superavkjølt. La oss gjenta suksessen SNART! :D

Er sikkert noen flere juleaktiviteter vi bør gjøre. Juleverksted? Med ett eller annet skeivt tema? FYLLE-juleverksted! Ho hO! Nei, kanskje ikke. Skjøøøøgejuleverksted? Hmm. Må nok tenke litt på den. Noe må vi jo klare å få til ;)

Smask! (og et dask - på den lille rockeringrumpen din!) Ha ha!

jeanette_s sa...

Takk i like måte, kjære!
Kjekt å leike dagen lang med deg!
Kvar dag er ein fest, so synst vi snart bør ta det igjen eg óg!:)

Ka med horeripynting? Eller nisse- og engel fest?? Eller julehallik??
Det e jo alt det jula dreia seg om!

Daske tilbake eg, altså! Snakkast før du veit ordet av det:)

Cathrine sa...

Synes du kledde julelysene!!!! Glemte å komme bort til bordet deres....

jeanette_s sa...

He he, takk:) Hm, hadde vi bord?
Trur nok ikkje vi hadde det altså;)
Stod bort med ein av høgtalarane å rocka. Så gikk vi litt etter kvart. Men på den andre sida, so va ikkje vi so vanskelig å legge merke til med julelysa:)