onsdag, januar 27, 2010

Jakta på det gode liv.

Kjære 2010. Det gode liv står ikkje skreve i ein fasit. 'Det gode liv' er draumar, tankar og ynskjer kvart einskild menneske har om korleis dei vil leve livet dei har fått utdelt. Og 2010 let seg ikkje skuffe. Til no har horoskopet for skorpionen utarta seg slik det står skreve svart på kvitt. Kan hende horoskopet mitt gjev meg ei slags 'placeboeffekt'; Tenk positive tankar, sei positive ord. Gjer positive handlingar, og det positive gror. Har ikkje høyrt om 'placeboeffekt' som går i negativ retning? Går det forresten? Eg berre spør.

Til no har eg samla minner som markjorbær på strå. Og eg har ikkje latt nokon sjangsar gå meg hus forbi. Ein blir ikkje millionær av å sitte i stolen og ikkje våge å gamble på spørsmåla som blir stilt deg. Ved å gje opp noko som ein berre har samla på fordi ein rett og slett trudde ein hadde bruk for det- har resultert i at nye og verdifulle opplevingar, mennesker og ikkje minst jobbar har dukka opp. Til no elskar eg 2010. Eg let meg rive med og kastar meg ut i den nye bølga som kjem.

2 kommentarer:

Stine sa...

Hurra! Innlegg frå kloke, skjønne og fantastiske Jeanette! Eg vart glad! Og trur du har heilt rett. 2010 blir et bra år :)

jeanette_s sa...

Tusen takk for fine ord:) Og i like måte!2010 blir fantastisk!