måndag, februar 27, 2006

Død eller levande...Jon Bolstad adm. dir. i Helse Førde irriterar meg SVÆRT mykje for tida.

Så mykje at eg faktisk har vurdert å sende ei kjedemeldig til folk ifrå Sogn og Fjordane, med tlf. nr. til denne arrogante mannen, der eg ber folk om å ytre si meining direkte til han....


Her er nokon utdrag ifrå Dagbladet 26.feb-06:"Administrerende direktør Jon Bolstad angrer ikke på måten han gikk fram på for å hente folk til ledergruppa. Helse Førde-sjefen avviser kameraderi"

"Bolstad mener en slik stilling ikke er noe du lyser ut i avisene. Han beklager at det er vanskelig å skaffe nødvendig kompetanse.
- Husk at vi er i Sogn og Fjordane. Jeg har heller ikke angret ett sekund på denne ansettelsen. Jeg prøver å sette sammen et godt team, er kommentaren fra Helse-Førde-sjefen til kritikken. Han hevder foretaket nå har kuttet konsulentutgifter med fire millioner kroner"


"Dagbladet avslørte i går at ledelsen i Helse Førde med administrerende direktør Jon Bolstad i spissen, kjøpte inn designmøbler for 600 000 kroner til Bolstads kontor, forkontor og møterom. Blant møblene er 30 Jason Lite stoler for 226 882 kroner"


"Innkjøpet skjer i ei tid hvor Helse Førde går med 65 millioner kroner i underskudd og helseforetakets pasienter må ta til takke med gamle senger og nedslitte venterom"


Vel, håpar denne mannen revurderar si stilling..Og at folk støttar opp om lokalsjukehusa. Dei treng vi!5 kommentarer:

Monica sa...

Eg er med. Han er som vi på sogning kallar for ein tyl og som eg vel kalle for ein ånnas.

Om eg hadde vore frå Rælingen hadde eg sikkert smiska fint med han i desse dagar.

For meir informasjon: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/fylkesleksikon/3868583.html

jeanette_s sa...

Hadde du vore frå Rælingen Monica så hadde du garantert fått deg jobb på flekken!

kan ein bli annmeldt for å sende hets meldingar tru?? om vi er mange som gjer det samtidig kan han vel ikkje anmelde heile gjengen??

Trine sa...

Ja, for en ånnas han der e. Ein vaskeekte ånnas. Vi kan rett og slett ikkje sei meir enn det. Men eg er litt stolt over at firda skreiv om dette for over ein månad sidan, så komme dagbladet me breiking njus lenge etterpå. Trur nok han snart luske seg avgarde med halen og ein designstol mellom beina.

Monica sa...

Eg begynner nesten å ønskje at eg hadde komme frå Rælingen..

Om det er ein folkeaksjon trur eg ikkje ein kan verte anmeldt. Om det derimot er eit individ som planlegg hets så har det ikkje skjedd i affekt og då kan ein verte anmeldt. Er ein sinnsjuk i gjerningsaugeblikket kan ein sleppe unna med det meste, men vanskeleg å bevise vil eg tru.

Merkeleg kor mykje meir makt ei landsdekkjande avis har enn ei lokalavis..

jeanette_s sa...

hmmm... eg e ofte uberegneleg i gjerningsaugeblikket.... og ka gjer ein ikkje for å redde sjukehusa??

Ka kan ein seie Trine??? Firda rula! Men det e vel ofte slik at det kjem fram i lyset av ei lita avis, deretter får dei store gribbane fatt i "the juciy stuff"

Slik saker blir det overskrifter av!!