onsdag, november 22, 2006

Mandarin.Denne orange vesle djævelen her er rota til alt vondt.


Ja, eg veit det. og eg skammar meg.Eg har ete mandarin so det helde......


I dag blir eg spandert på ein betre middag!mmmm..... kan ikkje vente:)

10 kommentarer:

Anonym sa...

No skal ej vere litt kritisk!! Heng meg om du vil.. Men he du bjønde me import Jeanette? For skal du ha tak i Mandrin i Norge so må du importere sjøl.. D som vi ete her i Norge e Klementina... :):)

_Peder_

jeanette_s sa...

veit det e klementin du får kjøpt i butikkane, men seie du klementin sjølv?.....på "folkemunnen" heite det forsatt "mandarin"

jeanette_s sa...

veit det e klementin du får kjøpt i butikkane, men seie du klementin sjølv?.....på "folkemunnen" heite det forsatt "mandarin"

Sasi sa...

Eg è so glad for at eg sleppe å ha dårlig samvittighet for å ha ete tonnevis med mandarinar/klementinar hittil i vinter;)

Anonym sa...

Ej e vel ikkje feilfri ej heller. Seie no vel begge dele :-| so ej kasta vel litt stein i glasshus.. Beklager.. :)

_Peder_

SuperJannike sa...

e peder den peder som e og veit ken e??

jeanette_s sa...

japp peder e peder

QUAYSI ;-) sa...

mandarin, klementin... kva med appelsinen og remedienen? kva med pylso og kaka? kva med bollane og rosinene? kven tenkjer på alle dei i førjulstida? tenk litt på det alle de overfladiske bolliar!! BOLLIBOLLIBOLLIBOLLI KJEM TIL Å TA OVER VERDA LENGE FØR 2009!! så sant det kjem lerum julebrus i butikkane då... for utan den så held ikkje verda til påske.. var eg litt krass no så veit eg ikkje heilt om eg meinte alt eg sa likevel. Ska forretsen kjøpe meg nytt strykebrett snart. er det nokon som ska selge. snippen på vippen må jo ha fin strykekant på julekvelden.. det skal ikkje stå på karamell for julebukkane og eit nydelig svalestup ned i julenissen sin pakkeposen vil vise om du har vore snill eller ikkje i år! ver så snill: ikkje kjøp klementiner før desember!

Anonym sa...

Vi andre som helde oss te regelen kan glede oss te fredag for då kan vi kjenne den deilige smaken av mandarina for første gong dinna jula! Skam dokke!!

jeanette_s sa...

gud hjelpe.........