torsdag, juni 22, 2006

No e fødselen vel i hamn, og her sitte vi igjen meg fem små makka av nåken kattungar. Egentlig synst eg ikkje katta burde ha fått meir enn to stk. fordi tre av dei kjem mest sannsynleg til å ende opp i "kattehimmelen" om eit par daga.

Eg har prøvd å komme med gode argument for at vi ska behalde allje.....som bl.a. at vi kan gje dei vekk??... men som det trauste gardsmennesket bestemor e, so seie hon med ei streng miné "e du GAlen! vi skulle vel fostre opp alle dissa!"...... "dei e no so små allikevel at dei ikkje kjenne nåke"...( då det vert snakk om avlivning) Fy bestemor!! Då som e eit kristen og rettslegt menneske burde snakke sånn!

Sånn blir ein ette 100 år som gardskjerring. Kald, umenneskleg og ALT for rasjonellt tenkande når det gjeld oppforsting av små kattedyr som eigentlig ikkje gjer nåke nytte for seg...

7 kommentarer:

Kristin sa...

Gratulere med familieforøkelsen!

Kjenne til det dilemmaet der. Heime er det ein fæla krangel om kven som faktisk skal gjere det... Alle meina dei må vekk, men ingen torer gjere det. Men når først ein svigerson tek på seg oppdraget, står alle rundt og glor og følge med.

Anonym sa...

Kan vi få sjå bilde av vidundera??

Prinsesse Vil Ikke sa...

De må no gjere det på en human måte då, og ikkje drukne dei i melkekommen elle noke i den dur..syns å hugse at det har forgått noke sånt borti Sundala i vår barndoms tid.. Men de må heller ikkje finne på å gjere sånn som vart gjort på dinne sida av elva heller! Det e for groteskt å skrive noke om, men eg nevne berre ketchup og luftgevær (eg va ikkje involert!!!!).

Trine sa...

Neineinei.. småpusa skal ikkje dø, det har pappaen min sagt=(

Sasi sa...

Men vi har aldri fått vite korti, kvar og korleis det blir tatt livet av pusane heime..ikkje vil eg vite heller.

jeanette_s sa...

hm.... eg ska ta bilde av vidundera og legge ut.. men no e det berre to igjen:( desverre...

Anonym sa...

Eg venta fortsatt på bildene...

Helsing bursdagsbarnet Therese som skal bort på Vinmonopolet og kjøpe vin i dag for å sjekke om ho fortsatt bir spurt ette bevis... :)